• Fysieke boeken via deze site
  • Ook alle boeken te bestellen als luisterboek en als e-book via streamingdiensten
Ontspannende en spannende boeken over gewone mensen die ongewone dingen doen

Onderstaande liefdesbrief is gepubliceerd in Gebundelde Liefde

te koop via www.heelnederlandleest.nl voor Euro 14,95  

 

Mijn lief, 

De gedachte aan jou beheerst mijn leven, ik kan er niet van slapen en toch kom ik iedere avond terecht in een droomwereld, en zit jij op de voorste rij.

En als ik dan ’s morgens wakker word, denk ik aan jou, hoe zie je er vandaag uit, hoe zul je me verrassen, zie ik je in volle glorie, of stel je je verdekt op?

Als ik je een dag niet zie, of een dag niet aan je heb mogen ruiken of van je heb mogen proeven, voel ik me leeg en kan ik de zo gewenste droomwereld niet vinden. Heel tegenstrijdig voel je als een steen in mijn maag, die niet weg lijkt te kunnen.

Mis jij me net zo als ik jou mis? Ik denk het eigenlijk niet, terwijl ik niet zonder jou kan. Ik ben niet de enige, er zijn er honderden, misschien wel duizenden die net als ik een sterke verbondenheid met jou voelen, en het gekke is, dat ik geen jaloezie voel als ik aan al die anderen denk, eerder medelijden omdat zij net zo verliefd zijn als ik.

Jij bent mijn zoete geliefde, als ik je met mijn tong belik en jouw lichte weerstand voel, beroer je mijn hart en vloeit mijn mond over.

Nu ik je al zo lang ken, weet ik dat jouw uiterlijk er niet toe doet, iedere verschijning brengt mij het water in de mond. Vroeger zag ik je als de toef slagroom op mijn ijsje met Amarena-kersen, en tegenwoordig als het likeurtje in de hemelse vreugde bij het kerstdiner, je was mijn engel, je bent mijn engel.

Ga nooit bij me weg, zorg dat ik iedere dag naar je mag kijken, en ook al zal mijn tong jou niet langer beroeren, blijf bij me en laat me stilletjes genieten.

 

(Deze liefdesbrief gaat over suiker, een wereldwijde verslaving, het plaatje met het suikerklontje is van Suiker Unie)

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb