Alle boeken te bestellen als luisterboek en als e-book

over gewone mensen die ongewone dingen doen

Donkere wolken verzamelen zich boven de rivier de Lek als het vrachtschip van Alfred Fentenaar het kribbaken ziet. Nog acht seconden nog zeven, nog zes, en dan komt ie.

Onweer en bliksem zorgen voor een omslag in zijn hoofd, dan gaan zijn gedachten terug naar die avond, zestien jaar geleden, die vreselijke avond, het begin van een jarenlang verlangen naar zijn tweelingbroer. Wordt Roel gevonden?

Een verhaal over liefde en vriendschap tussen drie broers.

Gwen, de vriendin van Roel: "Het heeft heel erg geholpen dat ik met Tante Pip kon praten. Volgens de stoïcijnse levenskunst van een van haar filosofen wiens boeken met wijsheden zij bijna versleten heeft, zijn er gebeurtenissen waarover wij als mens geen macht hebben."

 

In samenwerking met ClusterEffect verkrijgbaar via streamingdiensten:  Luisterrijk, Storytel, Spotify, Bol.com / KOBO +, Luisterbieb, Cliffer en de zelfstandige online luisterboekaanbieders.

 

Bliksem, 2e druk, ISBN 978 94 621 754 57,  Euro 14,95

Het luisterboek is ingesproken door Rudolf Bijleveld

Bliksem, 2e druk, ISBN 978 94 621 755 01, e-book Euro 7,99

 

Cobi Oosterling:

Ik ben geboren en getogen in een dorp aan de Lek, een rivier waarin eb en vloed elkaar afwisselen. Daar heb ik leren zwemmen en ieder jaar is er een moment waarin de Lek mij naar zich toe lijkt te trekken.

 

De recensie over Bliksem treft u op   http://hanneketinorcenti.nl/bliksem/

Lezers geven als reactie:

Wat een fantastisch verhaal; ik herken er van alles in; de denkwijze van Gwen spreekt mij erg aan; het is zo spannend dat ik moest blijven lezen tot het eind.

 

Dit schilderij is gemaakt door Rob Bergmans ( † 2017 ).

Het is waarschijnlijk niet een zicht op de Lek, maar de sfeer past heel goed bij de inhoud van Bliksem

Maak jouw eigen website met JouwWeb