Vanaf 1 maart 2023 in de podcast Boekbespreking van De Nationale Ziekenomroep (Daily Channel)

https://nationaleziekenomroep.com/boekbespreking-131-maart-2023-week-9/

Huis Het Erf

In een prachtig verbouwd landhuis wonen mensen die uiteindelijk allemaal een van de puzzelstukjes kennen rond het raadsel van de verdwenen diamanten en de stapel bankbiljetten van Clair. 

Clair wordt getroffen wordt door een ernstige vorm van Covid. Zij komt langdurig in het ziekenhuis en mag geen bezoek ontvangen, ook niet van haar zoon Pieter. 

De administratieve rompslomp die hoort bij 'leven' komt op de schouders van Pieter, die tot de ontdekking komt dat hij heel veel over zijn moeder niet weet. 

Een jaar Coronatijd brengt veel geheimen aan het licht. 

 

 

Paperback: ISBN 978-94-6217-950-9 Euro 16,95 verkrijgbaar bij alle boekhandels en overige aanbieders van boeken

E-book: ISBN 978-94-6217-951-6 Euro 9,99

Luisterboek ISBN 9789462179578,  ingesproken door Eltjo Herder, Euro 14,95

In samenwerking met ClusterEffect verkrijgbaar via streamingdiensten, zoals:  Luisterrijk, Storytel, Bol.com / KOBO +, Luisterbieb, Cliffer en de zelfstandige online luisterboekaanbieders.

 

Recensie Hanneke Tinor-Centi 2022-01   Kijk voor de hele recensie op: https://hanneketinorcenti.nl/huis-het-erf/

De schrijfstijl van Oosterling is, net als in haar eerdere boeken, onderhoudend en toegankelijk. Toch is deze auteur duidelijk gegroeid sinds de verschijning van haar eerste boek. Verhaalconstructie en een zekere ‘soepelheid’ in het geheel, zijn in ‘Huis het erf’ duidelijker aanwezig. Overgangen zijn vloeiender en personages nog beter gekarakteriseerd. Bovendien weet ze de spanning op fijne, subtiele wijze het verhaal in te brengen met het mysterie rond de verdwenen diamanten. Een van de sterkste eigenschappen van deze auteur blijft overigens de wijze waarop ze de omgeving weet te schetsen met woorden.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb